לביבה משאריות של אתמול מקינואה עם זיתים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
להכין קינואה עם זיתים ובצל מקורמל:להכין כוס וחצי קינואה,לקרמל 5 בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות ,להוסיף כוס וחצי טבעות זיתים קצוצות דק לאדות בבצלים 5 דקות,להוסיף את הקינואה לערבב על אש קטנה 5 דקות.
לקחת מחבת נון סטיק קוטר 24,
להניח מעל את הקינואה לעשות עיגול בגובה 1 וחצי ס״מ להדק,
לטגן(ללא תוספת שימון)משני הצדדים(להפוך בהנפה באוויר)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>