רבעי טבעות סלק מדורה בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן

רבעי טבעות סלק מדורה בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן,

להכין סלק בטעם מדורה בתנור:לשטוף מספר סלקים שרוצים לצלות ליבש,להניח ערימות עגולות בגובה של 1 ס״מ בקוטר של 8 ס״מ כמ״ס הסלקים שרוצים של מלח גס על נייר אפייה בתבנית אפייה לצלות(לאפות),להניח על כל ערימה סלק,להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות(לבדוק עם קיסם)(כשעה ורבע).

לקלף לחתוך ל4 חלקים וכל חלק לפרוסות דקות דקות להכניס לקערת ערבוב,

להוסיף 3 כפות מיץ לימון 4 כפות חומץ כף סוכר רבע כפית מלח הימלייה לערבב,

לתת לנוח במקרר לפחות שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

(הסלקים יוצאים מיוחדים מרוכזים וארומטיים אין בריחת טעמים למים כמו בבישול רגיל)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה