דלורית צלוייה מקורמלת אנטי פסטי פיקנטית טבעונית ללא גלוטן,
להכין רוטב:להכניס לצנצנת רבע כוס שמן זית 3 כפות סילן 3 כפות רוטב צילי מתוק כף תימין טרי קצוץ דק(ואו כפית תימין יבש)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
לקחת 2 דלוריות(1 וחצי ק״ג)לקלף לחתוך לחצי ולנקות מגרעינים,
לחתוך לחצאי טבעות בעובי 1 וחצי ס״מ וכל חצי טבעת ל3 חלקים,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף את הרוטב לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות הזהבה והקרמה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>