תבשיל שעועית בובס(לימה)בישול ארוך עם ביצים חומותֿ,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להעביר לסיר בישול איטי קטן (3 וחצי ליטר)
להוסיף צרור קשור של קליפות בצל יבש(מוסיף ומעמיק את צבע הקרמל),
לקחת שקית קוקי לחורר עם מחורר משרדי הרבה חורים,
להכניס לשקית 300 ג״ר שעועית לימה(בובס)לקשור בקצה(השעועית מתנפחת בבישול),
להניח בסיר להוסיף מים רותחים 2 ס״מ מעל השעועית,
להפעיל על חום גבוה,
לאחר רתיחה של שעה להעביר לחום נמוך להניח מעל ביצים,
לבשל במשך לילה ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>