ראשי שום מטוגנים בשלמות טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 5 ראשי שום שלמים(או יותר),
לחמם שמן עמוק,
להכניס את ראשי השום השלמים,
לטגן עד מיעוט בועות בשמן להעביר לנייר סופג לצנן,
לקלף את שיני השום ובתאבון.
(יוצא מעדן)
(בטיגון בראשים שלמים עם הקליפות שיני השום יוצאות רכות וטעימות ואינן נשרפות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>