חמאת עגבניות מיובשות בשמן זית ותימין ביתית,
לרכך חבילת חמאה (100% חמאה) על השיש,
לקצוץ כף וחצי טימין טרי דקדק,
לקצץ דקדק 4 כפות עגבניות מיובשות,
להעביר את החמאה בקוביות לקערת ערבוב,
להוסיף את העגבניות הקצוצות הטימין הקצוץ ורבע כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
ליצור צורת מלבן על נייר אפייה לעטוף,
להכניס לפריזר לשעה להתקשות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>