חטיפי קוקוס שקדים עם שוקולד מריר טבעוני ללא גלוטן,
לערבב בקערת ערבוב כוס וחצי שקדים טחונים כוס וחצי קוקוס חצי כוס קוקוס קלוי,
להוסיף 8 כפות מייפל כוס טחינה גולמית חצי כוס מים לערבב לתערובת אחידה(קצת דביקה),
לקחת תבנית 22 על 16 גובה 4 לצפות מבפנים עם 2 ניירות אפייה(להשאיר קצוות בולטים של הנייר מעל גובה התבנית לחילוץ הממתק),
להכניס את התערובת לישר להכניס לפריזר לחצי שעה,
להמיס על בן מרי 150 ג״ר שוקולד מריר 60% עם 2 וחצי כפות חמאת קקאו(מגיע כמו שוקולד ציפס),
לצקת על הממתק להחזיר לפריזר לפחות ל4 שעות,
לחלץ להתבנית לחתוך עם משור לחם משונן לקוביות ואו מלבנים ובתאבון.(
אכסון במקרר עד עשרה ימים בפריזר עד חצי שנה)
(החטיף לא יגיע לפריזר הוא יחוסל באותו היום)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>