סלט כרוב אדום בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן,
לקחת כרוב אדום(כ 600 גרם)לחתוך לחצי לחתוך את הגזע הפנימי,
לרסק על פומפייה גסה במעבד מזון(ואו לקצוץ דקדק) להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף חצי כפית מלח הימלייה כף וחצי סוכר 4 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון,
לקבצץ עם הידיים חמש דקות,
להכניס למקרר לספיגת טעמים לפחות לשעתיים לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>