דלעת ערמונים ממולאת כוסמת עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

דלעת ערמונים ממולאת כוסמת עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,

להכין כוסמת עם ערמונים:לטגן בסוטז עם כף שמן כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)במשך 3 דקות,להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח,להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 4 בצלים מקורמלים לערבב על אש קטנה 4 דקות,להוסיף חבילת ערמונים בואקום חתוכים לקוביות קטנות,לערבב על אש קטנה 4 דקות.

לקחת מס דלועים ערמונים לחתוך משני הצדדים חיתוך דק(למשטח יציב)לחתוך כל דלעת לחצי,

לנקות עם כף מגרעינים,

להניח על נייר אפייה(על הבסיס החתוך) בתבנית אפייה,

למרוח מעט מעט שמן זית לפזר מעל מעט תימין יבש,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה,

להוציא למלא עם הכוסמת להדק להחזיר לתנור ל 15 דקות ובתאבון.

(יוצא מעדן)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר