כרוב כבוש עם בצל מקורמל בניחוח קימל ובתוספת פולי סוייה טבעוני ללא גלוטן,
להשרות כוס פולי סוייה עם רבע כפית סודה לשתיייה ל12 שעות לשטוף ולסנן,
לבשל עם מים חדשים עד רכות לסנן,
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת להורדת רוב המלח לסחוט מנוזלים לקצוץ דק,
לקרמל 2 בצלים לבנים ו 2 בצלים סגולים,
להוסיף כף קימל גרוס בעלי ומכתש חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים),
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הכרוב לאדות בבצלים 5 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף את פולי הסוייה המבושלים לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>