כוסמת עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
להכין כוסמת:לטגן בסוטז עם כף שמן כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)במשך 3 דקות,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח,
להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 4 בצלים מקורמלים לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף חבילת ערמונים בואקום חתוכים לקוביות קטנות,
לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>