פלאפל באג'יא משעועית העין השחורה(לובייה)טבעוני ללא גלוטן,
פלאפל תימני שהיה נהוג בדרום תימן,
להשרות 2 כוסות שעועית העין השחורה(לובייה)(300 ג״ר) עם שליש כפית סודה לשתייה ל6 שעות לסנן,
לטחון לקערת ערבוב במטחנת בשר (חורים קטנים)עם שליש חבילת כוסברה שליש חבילת פטרוזיליה בצל קטן 4 שיני שום כף זרעי פטרוזליה צרור בצל ירוק,
להוסיף כפית כמון חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית סודה לשתייה כוס מים לערבב לתערובת אחידה,
לתת לנוח במקרר לפחות שעה,
לחמם שמן עמוק ליצור כדורים עם מכשיר פלאפל (כדורים גדולים),
לטגן עד הזהבה יפה להעביר לנייר סופג להגיש עם טחינה ובתאבון.
(יצא מעדן)
(מ300 ג״ר שעועית לאחר השרייה תבלינים וטחינה יצאה 800 ג״ר דייסת פלאפל)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>