לביבה מהפירה של אתמול תפוא עם כרישה מקורמלת ופולי סויה בניחוח התיבולית ראס אל השף הפשוט טבעוני ללא גלוטן,
להשרות כוס פולי סוייה עם רבע כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן לבשל עם מים חדשים עד רכות לסנן. הכרישות:לקחת 2 כרישות גדולות לנקות מחול שורשים ועלים לא יפים,להוריד את הקצה הירוק,לקצוץ במעבד מזון ואו מנדולינה ואו סכין לטבעות בעובי 2 מ״מ,להכניס לסוטז עם חצי כוס שמן קר,להניח על אש בינונית לקרמל עד קבלת צבע קרמל,להעביר למסננת מעל כלי איסוף לירידת עודפי הנוזלים והשמן,לאכסן בפריזר בקופסאות אטומות(עד שנה),פיתרון טוב מתי שהכרישה זולה מתאים לפשטידות תבשילים מאפים ומרקים.
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א עם כפית מלח וכף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)עד רכות לסנן ליבש על אש קטנה 3 דקות,
להכין פירה הכי דק שאפשר להוסיף את הכרישות כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)מלח הימלייה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף את פולי הסוייה המבושלים לערבב לתערובת אחידה.
לקחת את הפירה שנשאר לחמם מחבת נון סטיק(ללא שימון)להניח את הפירה,
לישר בגובה אחיד לטגן משני הצדדים(הפיכה בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>