טוסט מפירה תפו״א בצל מקורמל וגבינה צהובה,
להכין חצי ק״ג פירה תפו״א עם בצל מקורמל בתיבול שאוהבים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס ורבע קמח תירס לפולנטה וביצה אחת,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח חצי שעה במקרר,
להניח על קרש חיתוך 4 שקיות קטנות(לסנדביץ),
ליצור(על כל שקית שיהיה קל להרמה למחבת) מלבן בגודל קצת יותר גדול מפרוסת גבינה צהובה מקופלת לחצי בעובי 1 ס״מ,
להניח מעל פרוסת גבינה צהובה מקופלת לחצי,
להניח מעל פירה בעובי 1 ס״מ(לשמור על צורת המלבן),
לחמם מחבת פסים ואו פלנצת פסים משומנת במעט שמן,
להניח את הטוסטים(המלבנים)בהפיכת הנילון על המחבת החמה,
לטגן משני הצדדים להתחיל בשחיתות ובתאבון.
(להגיש עם סלט ירקות וחמוצים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>