לביבה מפירה דלעת הערמונים שנשאר מאתמול טבעוני ללא גלוטן,
לפירה:לקחת 3 דלועים ערמונים(1 וחצי ק״ג),לחתוך לחצי להוציא גרעינים,להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,למרוח מעט שמן זית ולפזר מעל מעט תימין יבש,להכניס לתנור חם על 210 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,לרוקן את פנים הדלועים,להכין פירה דקדק,להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה 4 בצלים מקורמלים,לערבב לתערובת אחידה.
לחמם מחבת נון סטיק(ללא שימון),
להניח את הפירה שנשאר לישר בצורת עיגול ובגובה אחיד,
לטגן עד הזהבה יפה להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת,
לטגן מהצד השני ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>