תפוא אפויים בסיר עם מלח גס על הגז בטעם של מדורה עם שמנת חמוצה,
לקחת סיר נירוסטה להוסיף 4 כפות מלח גס,
להוסיף 1 וחצי ק״ג מיני תפו״א מזני גורמה למלא מים חצי ס״מ מעל תפו״א,
להרתיח ולבשל עד גמר המים,
להמשיך לבשל על המלח עד קבלת גוון שרוף של מדורה(יש צורך בניעור הסיר וערבוב כל כמה דקות),
להגיש עם שמנת חמוצה ופלפל שחור גרוס ובתאבון.
(הסיר מתנקה בקלות לאחר קירור המלח נשבר החוצה)
(המלח יוצר תנור בתוך הסיר ונותן טעם של מדורה ללא הפיח)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק
כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע,
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>