תבנית אינגליש קייק
2 ביצים קטנות
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
חצי מיכל (100 מ”ל) שמנת חמוצה 15%
שליש כוס שמן
רבע כוס חלב
רבע כוס קוקוס טחון
כוס קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
50 גרם שוקולד מריר מגורד
מתחילים בחימום התנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר בעזרת מטרפה.
כעת נוסיף לקערה את השמן, שמנת חמוצה וחלב ומערבבים.
בקערית נפרדת מערבבים: קמח תופח, קוקוס ושוקולד מגורד ומוסיפים לתערובת.
מערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
מתכון עוגת שמנת, שוקולד וקוקוס מאת אתר "מתכונים ב-10 דקות