עגבניות שרי תמר מיובשות בניחוח תימין בשמן זית טבעוני ללא גלוטן,
לחצות 600 ג״ר עגבניות שרי תמר בשני צבעים לחצי,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 5 כפות שמן זית כף מלח גס עלי תימין קצוצים מ 8 ענפים,
לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שהחלק החתוך כלפי מעלה,
להכניס לתנור חם על 140 מעלות,
לאפות עד יבוש כמעט מלא(לח)(כשעתיים וחצי)לצנן,
להעביר לצנצנת מעוקרת(עם מים רותחים),
לדחוס ולמלא מעל שמן זית עד כיסוי ובתאבון.
הי הי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>