חביתת מקלוני ציפס ומיני כדורי גבינת מוצרלה,
לקחת 2 תפו״א בינוניים לקלף לחתוך לגוליאנים(מקלונים דקים),
לחמם מחבת נון סטיק עם 2 כפות שמן,
להוסיף את תפו״א מעט אורגנו ומעט פלפל שחור גרוס,
לטגן עד הזהבת החלק התחתון,
לקשקש 4 ביצים לצקת מעל לכסות עם מכסה,
עם התקשות החלק העליון להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת,
לפזר מעל חצאי מיני כדורי מוצרלה לכסות עם המכסה,
שהגבינה נמסה להעביר לצלחת מלח לפי הטעם ובתאבון.
הי הי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>