תפוא מעוכים״פיצה״ בתנור עם מוצרלה זיתים ורוטב פיצה,
לבשל כמה תפו״א בינוניים עם הקליפה עד רכות לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לתת מעיכה עם תחתית של כוס,
למרוח מעט שמן זית להכניס לתנור חם על 220 מעלות עד הזהבה יפה,
להוריד את חום התנור ל190 מעלות,
למרוח על תפו״א מעט רוטב פיצה,
להניח מעל פרוסת מוצרלה בעובי חצי ס״מ ומעט זיתי קלמטה מגולעניםֿ,
להכניס לתנור עד הרככות הגבינה מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי הי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>