פלאפל אפונה אסלי טבעוני ללא גלוטן לרגישים לחומוס,
להשרות חצי ק״ג אפונה יבשה ל 8 שעות לשטוף ולסנן,
להכניס למעבד מזון 4 שיני שום(אפשר כף וחצי שום כתוש קפוא) בצל סגול בינוני חצי חבילת כוסברה וחצי חבילת פטרוזיליה לרסק דקדק,
להכניס את האפונה המושרת לטחון בפולסים לגרגירים(לא משחה)
להעביר לקערת ערבוב להוסיף,
כפית וחצי כמון כפית וחצי מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית סודה לשתייה חצי כוס מים,
לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר להתייצבות לפחות לשעתיים,
לערבב, לחמם שמן עמוק להכין כדורים עם מכשיר לכדורי פלאפל,
לטגן עד הזהבה יפה להוציא לנייר סופג,
להגיש עם טחינה ובתאבון.(אפשר להקפיא את הדייסה)
הי הי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>