מטבוחה פיקנטית מרוטב עגבניות בסיסי ומשודרג טבעוני ללא גלוטן,
להכין רוטב עגבניות בסיסי משודרג:
לקרמל 6 בצלים גדולים,
להוסיף שיני שום מ 2 ראשי שום קצוצות דק לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף 6 פלפלים אדומים מרוסקים במעבד מזון לאדות בבצלים עד ריכוך כ 8 דקות,
להוסיף 6 כפות פפריקה 2 כפות פלפל שחור גרוס 3 כפות מלח הימלייה 3 כפות סוכר לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
לקחת 50 עגבניות בינוניות(7 ק״ג)להוציא את החיבור לגבעול,
לחתוך לקוביות גדולות להכניס למעבד מזון לקצוץ דק בפולסים,
להכניס את העגבניות המרוסקות להרתיח לבשל על אש קטנה שעתיים,
להוסיף 300 ג״ר רסק עגבניות לבשל חצי שעה.
להוסיף 4 כפות צילי יבש גרוס ואו 8 פלפלים חריפים קצוצים דקדק,
לבשל חצי שעה,
ניתן להקפאה לחלק לקופסאות של חצי ק״ג ובתאבון.
(ניתן להקטין כמויות וניתן להכין פחות פיקנטי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>