טחינה ירוקה בתיבול פטרוזיליה וזעתר טבעוני ללא גלוטן,
להכין טחינה:להכניס לקערת ערבוב כוס מים קרים כוס טחינה גולמית לימון מלח הימלייה ושום לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
(אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית אם סמיך להוסיף מעט מים),
לקצוץ כוס פיטרוזילה דקדקדק לקצוץ 4 כפות עלי תימין דקדק,
להוסיף לטחינה לערבב לתערובת אחידה,
לתת לנוח במקרר לספיגת טעמים לשעתיים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>