פירה מתפוא בבישול ארוך ומתובל בתוספת כרישה מקורמלת טבעוני ללא גלוטן,
לקרמל כרישה גדולה החלק הלבן בטבעות בעובי 2 מ״מ לסנן מעודפי שמן,
לקלף ולחתוך לקוביות בינוניות 1 וחצי ק״ג תפוא להכניס לסיר,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) 3 כפות סילן טבעי חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
להרתיח חצי שעה להוריד לאש קטנה לבשל שעתיים,
לסנן וליבש על האש 4 דקות,
להכין פירה דקדק,
להוסיף את הכרישה המקורמלת לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>