ריבת אבטיח עשירה ומתובלת טבעונית ללא גלוטן,
לקחת 1 ק״ג(לאחר קילוף החלק הירוק) קליפות אבטיח (להשאיר חצי ס״מ מהחלק האדום),
לחתוך לקוביות של 1-1 וחצי ס״מ להכניס לסיר,
להוסיף 750 ג״ר סוכר דמררה רבע כפית פלפל שחור גרוס 2 ס״מ שורש גינגר קצוץ דקדק מיץ מלימון אחד 2 מקלות קינמון כוס מים,
להרתיח לערבב להמסת הסוכר להעביר לאש קטנה,
לבשל כשעה וחצי עד שהרוטב מסמיך והאבטיח מבריק ושקוף ובתאבון.
מעדן מיוחד.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>