גלידה בטעמים בוטנים קרמל וביגלה מלוח

גלידה בטעמים בוטנים קרמל וביגלה מלוח,
להקציף 2 שמנת מתוקה(500 מ״ל) 38% לקצפת תפוחה,
להוסיף בהדרגה 4 כפות חמאת בוטנים טבעית,
להוסיף בהדרגה קופסת חלב מרוכז(400 ג״ר),
להקציף לקצפת תפוחה ויציבה,
להוסיף 80 ג״ר ביגלה מלוח שבור ו40 ג״ר שוקולד ציפס בטעם קרמל לקפל פנימה,
להכניס לקופסה(מתאים לגודל תבנית אנגליש קייק)להכניס לפריזר לשעה,
לקשט עם ביגלה ושוקולד ציפס בטעם קרמל,
להכניס לפריזר לפחות ל 6 שעות ובתאבון.
(להתחיל בזלילה הגדולה של המעדן)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ