סלט תפוא עשיר ומגניב עם רוטב איולי ושמתחסל במהירות,
לבשל 7-9 תפו״א בינוניים(1 ורבע ק״ג)שלמים מקולפים עם כפית מלח עד רכות לסנן ולקרר,
להכין איולי עם בצל ירוק ופטרוזיליה:
להכניס לקערת ערבוב:
כף חרדל 4 כפות מיונז 2 כפות מייפל 6 כפות שמן זית 2 כפות מים קרים מיץ מלימון אחד,
לערבב לתערובת אחידה וחלקה,
להוסיף כוס וחצי פיטרוזיליה קצוצה דקדק כוס וחצי בצל ירוק צעיר(עלים דקים אפשר עירית)קצוץ דקדק חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים.
לחתוך את תפו״א המבושלים והקרים לקוביות של 2 ס״מ להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף מעל את רוטב האיולי לערבב להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>