כוסמת עם פול ירוק ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לחלוט 300 ג״ר פול ירוק קפוא מקולף 5 דקות במים רותחים לסנן,
להכין כוס וחצי כוסמת:לטגן בסוטג כוס וחצי כוסמת חומה(קלוייה)עם כף שמן 3 דקות להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח,להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים.
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם 4 בצלים מקורמלים,
לערבב על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף את הפול החלוט,
לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>