מצרכים:
פרגיות חתוכות לקוביות בינוניות
שמן זית
עגבניות שרי - אני אישית אוהבת שהעגבניות טריות וכמה שיותר קשות - יש להם טעם טוב יותר על האש (העדפה שלי זה שרי שוקולד )
גמבה/פלפל חתוכה לקוביות בינוניות
פרוסות בצל חתוכות גס
ועכשיו לרכיב הסודי שלי שהופך את המתכון למושלם - מלח טוסקנה - תערובת תיבול שאפשר למצוא בחנויות תבלינים
אופן ההכנה:
משפדים את הפרגיות יחד עם עגבניות שרי, גמבה ובצל בין חתיכות הפרגית
מערבבים מלח טוסקנה עם שמן זית ומורחים את הפרגיות
מניחים בצד על צלחת לכרבע שעה שיספגו את התיבול
צולים על המנגל - זהירות לא לייבש את הפרגיות
בתיאבון!
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים
אנו עובדים בימים אלו על מאגר המתכונים באתר, הינכם מוזמנים להירשם לאתר ולרשימת תפוצה שלנו על מנת לקבל עדכונים ומתכונים חדשים. המתכונים מפורסמים גם בדף הפייסבוק שלנו