חמאת פסטו ביתית,
לרכך חבילת חמאה (100% חמאה) על השיש,
להעביר את החמאה בקוביות לקערת ערבוב,
להוסיף כף וחצי פסטו לערבב לתערובת אחידה,
ליצור צורת מלבן על נייר אפייה לעטוף,
להכניס לפריזר לשעה להתקשות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>