שעועית בובס(לימה ענקית)ברוטב פסטה טבעונית ללא גלוטן

שעועית בובס(לימה ענקית)ברוטב פסטה טבעונית ללא גלוטן,
להשרות 500 ג״ר שעועית בובס(לימה ענקית) עם כפית סודה לשתייה למשך 8 שעות,
לסנן להרתיח בסיר עם מים חדשים לבשל 45 דקות מסיום הרתיחה על אש קטנה(זהירות גולש קצף)לסנן,
להכין רוטב לפסטה:
רוטב עגבניות לפיצה ופסטה מרוטב בסיסי משודרג טבעוני ללא גלוטן,
להכין רוטב עגבניות בסיסי משודרג:
לקרמל 6 בצלים גדולים,
להוסיף שיני שום מ 2 ראשי שום קצוצות דק לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף 6 פלפלים אדומים מרוסקים במעבד מזון לאדות בבצלים עד ריכוך כ 8 דקות,
להוסיף 6 כפות פפריקה 2 כפות פלפל שחור גרוס 3 כפות מלח הימלייה 3 כפות סוכר לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
לקחת 50 עגבניות בינוניות(7 ק״ג)להוציא את החיבור לגבעול,
לחתוך לקוביות גדולות להכניס למעבד מזון לקצוץ דק בפולסים,
להכניס את העגבניות המרוסקות להרתיח לבשל על אש קטנה שעתיים,
להוסיף 300 ג״ר רסק עגבניות לבשל חצי שעה.
להוסיף חבילת עלי בזילקום רק העלים קצוצים ו 4 כפות עלי תימין טריים,
לבשל חצי שעה לטחון בבלנדר מוט,
ניתן להקפאה לחלק לקופסאות של חצי ק״ג ובתאבון.
(ניתן להקטין כמויות)
להכניס לסיר ליטר ורבע מהרוטב,
להוסיף את השעועית לבשל על אש קטנה עד ריכוך השעועית כשעה וחצי ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר