קפוסטה(כרוב כבוש)ובצל מקורמל עם ניוקי תפוא טבעוני

קפוסטה(כרוב כבוש)ובצל מקורמל עם ניוקי תפוא טבעוני,
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת מעודפי מלח לסחוט לקצוץ דק,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף וחצי זרעי קימל גרוסים בעלי ומכתש חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) לעדות בבצלים 5 דקות,
להכניס את הכרוב לאדות בבצלים 5 דקות עד קבלת גוון קרמל,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
לבשל 750 ג״ר ניוקי תפו״א(להרתיח סיר מים עם כפית מלח להכניס את הניוקי לאחר רתיחה חדשה ושהניוקי צפים לסנן),
להעביר לכרוב לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה