קפוסטה(כרוב כבוש)ובצל מקורמל עם ניוקי תפוא טבעוני,
לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף על מסננת מעודפי מלח לסחוט לקצוץ דק,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף וחצי זרעי קימל גרוסים בעלי ומכתש חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) לעדות בבצלים 5 דקות,
להכניס את הכרוב לאדות בבצלים 5 דקות עד קבלת גוון קרמל,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
לבשל 750 ג״ר ניוקי תפו״א(להרתיח סיר מים עם כפית מלח להכניס את הניוקי לאחר רתיחה חדשה ושהניוקי צפים לסנן),
להעביר לכרוב לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>