חומוס מסעדה ביתי אסלי משודרג טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 250 ג״ר גרגירי חומוס ל18-24 שעות עם חצי כפית סודה לשתייה לסנן,
לבשל בסיר עם בצל קטן וחצי כפית סודה לשתייה עד רכות(שגרגיר נמעך בקלות בין שתי אצבעות)לשמור את מי הבישול לקרר(יוצא 600 ג״ר ללא המים,
(במהלך הבישול נוצר קצף יש לכפות(עם כף)אותו אם רוצים כריים נקיים,
לשמור כוס גרגירים לקישוט,
להכניס למעבד מזון את גרגירי החומוס הבצל וכוס ממי הבישול לטחון למשחה חלקה,
להוסיף כפית מלח לימון חצי כפית כמון מלח ולימון לפי הטעם לטחון למשחה חלקה,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לטחון למשחה חלקה(אם סמיך להוסיף ממי הבישול אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית),
יש לקחת בחשבון שהחומוס מתקשה במקרר ויש להכין אותו יותר דליל,
להגיש עם גרגירי חומוס שמן זית ומעט כמון ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>