כוסמת עם עדשים שחורות ערמונים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לבשל כוס ורבע עדשים שחורות עד רכות לשטוף ולסנן,
להכין כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת קלוייה בכף שמן 2 דקות להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד אידוי כל המים.
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פילפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב ולבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את העדשים וחבילת ערמונים קצוצים דק(100 ג״ר)לערבב ולבשל על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>