צלי תפוא לראש השנה חריף מתוק בבישול ארוך טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 2 ק״ג מיני תפו״א מזני גורמה,
לקרמל 5 בצלים גדולים בחצאי טבעות,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית פלפל שחור גרוס 5 כפות רוטב צילי מתוק 4 כפות סילן טבעי 2 כפות פפריקה כפית מלח הימלייה חצי כפית קינמון,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להעביר לסיר בישול איטי גדול (6 וחצי ליטר),
להוסיף את תפו״א,
להוסיף מים רותחים 1 ס״מ מעל תפו״א,
להפעיל את הסיר על חום גבוה להביא לרתיחה של שעה,
להעביר לחום נמוך ללילה שלם ובתאבון.
(יוצא מעדן מתוק חריף לשנה החדשה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>