פשטידה על מחבת מהשאריות של אתמול מהמקולקנון פירה אירי(פירה תפוחי אדמה עם כרוב)טבעוני ללא גלוטן,
להכין קולקנון:לבשל 1 ק״ג עד רכות לסנן ליבש להכין פירה דקדק,
לקרמל כרישה גדולה בטבעות דקות(החלק הלבן),
לחלוט במים רותחים במשך 15 דקות 300 ג״ר כרוב לבן(אפשר כרוב קייל במקום) בקוביות בינוניות לסנן,
להעביר למעבד מזון את הכרוב והכרישה להוסיף חצי חבילת בצל ירוק רק החלק הירוק 3 כפות שמן זית לטחון דק,
להוסיף לפירה את התערובת חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה.
נשאר פירה לחמם מחבת נון סטיק ללא תוספת שמן להדק בצורת עיגול לטגן משני הצדדים להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>