כנאפה משודרגת עם תערובת גבינות וכדורי גלידה,לקנות גלידה בטעמים פיסטוק ווניל,להכין חמאה מזוקקת ואו לקנות,להכין רוטב:לבשל בסיר כוס מים וכוס ורבע סוכר דמררה עם חצי לימון עד רתיחה והסמכה לצנן,לקרר במקרר,לקלות על מחבת יבשה 50 ג״ר פיסטוקים מקולפים לקרר לקצוץ דק,להכין גבינת ג‘יבנה ואו לקנות 100 ג״ר,לפורר 200 ג״ר שערות קדאיף בקערה להוסיף 50 ג״ר חמאה מזוקקת לערבב לתערובת אחידה,להניח חצי מהשערות על מחבת נון סטיק להדק,לפזר מעל את גבינת הג‘יבנה,לפזר מעל 50 ג״ר גבינה בולגרית מעודנת 5% מגורדת על פומפייה גסה,לפזר מעל את שארית שערות הקדאיף להדק,לטגן על אש בינונית עד הזהבה יפה,להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת,לטגן מהצד השני,להעביר לצלחת הגשה,לצקת מעל את הרוטב(כמה שאוהבים)להניח כדורי גלידה לפזר מעל את פירורי הפסטוק ובתאבון.(המתיקות והמליחות יוצרים מעדן של שחיתות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>