מי סוכר לכנאפה ומאפים ים תיכוניים משודרגים טבעוני ללא גלוטן

מי סוכר לכנאפה ומאפים ים תיכוניים משודרגים טבעוני ללא גלוטן,
לבשל בסיר עד ביעבוע כוס ורבע סוכר דמררה כוס מים כפית תמצית ווניל לימון חתוך לחצי,
לבשל על אש קטנה רבע שעה לסנן לקרר מוכן לשימוש ובתאבון.
(מתאים לכל המאפים והמטוגנים שצריכים מי סוכר)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה