ציפס בצורת (לוליין) ביסלי

ציפס בצורת (לוליין) ביסלי,
לקחת תפו״א לקדוח חור עם מכשיר לסלסול תפוחי אדמה(קיים בחנויות),
להוציא את ה״בסלי״ ע״י חיתוך תפו״א לאורך בזהירות לחזור עם תפו״א נוספים,
לחמם שמן עמוק,
לטגן עד רכות והזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג ובתאבון
(להגיש עם מה שאוהבים) (משאריות תפו״א מכינים ציפס טבעות).

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול