פריקה(פריקי)חיטה ירוקה מעושנת משודרגת עם בצל מקורמל טבעוני

פריקה(פריקי)חיטה ירוקה מעושנת משודרגת עם בצל מקורמל טבעוני,
להשרות (לשטוף מליכלוך וחלקים צפים)2 כוסות פריקה לשעתיים לסנן,
לקרמל בקוביות קטנות 4 בצלים בשמן זית(אפשר קנולה),
להוסיף לבצלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב ולטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את הפריקה לטגן בתערובת 4 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים רותחים לבשל על אש קטנה עד ספיגת המים ובתאבון.
(הבית התמלא בריח מעושן ומיוחד)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול