ציר מתובל לתבשילים מאבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט טבעוני ללא גלוטן,
להכין את אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט:
אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)לקחת 90 ג"ר קמח תפו"א 70 ג"ר מלח הימלייה 60 ג"ר סוכר ו60 ג"ר כורכום-(אבקות קנויות)להוסיף 20 ג"ר אבקת פטרוזיליה 20 ג"ר אבקת שורש פטרוזיליה 30 ג"ר אבקת שמיר 20 ג"ר אבקת כוסברה 20 ג"ר אבקת עלי סלרי 20 ג"ר אבקת ראש סלרי 30 ג"ר אבקת שום 60 ג"ר אבקת בצל-(יצור עצמי ביתי)לערבב והרי לנו תיבולית טבעית ללא חומרים מוספים ומשמרים טבעונית ללא גלוטן ובתאבון.(יצאה כמות של 500 ג"ר עדיף לחלק ל4 צנצנות 3 להכניס לפריזר ואחת לשימוש)(האבקה מרוכזת וארומטית לכן בשימוש כל כפית שווה לכף אבקה רגילה)(מתאימה למאפים תבשילים מרקים ועוד).
להכניס לסיר 1 וחצי ליטר מים להוסיף מכשיר לשבבי תה(מסננת סגורה) ממולאת בכף אבקה,
להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה,
להוציא את מסננת ״התה״ובתאבון.
(מתאים לתבשילים מרקים ועוד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>