לחמניות המבורגר כקערה למרקים,
להכין קערות לחמנייה:
לקחת לחמניות המבורגר גדולות להוריד 1 ס״מ מהחלק העליון,
לרוקן את הפנים(החלק הרך),
למרוח עם מברשת בפנים ובחוץ מעט שמן זית,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה(כ15 דקות),
להכין מרק אני הכנתי מרק שורשים:
להכין 2 וחצי ליטר ציר מהתיבולית ראס אל השף הפשוט(מתכון אצלי בבלוג),
לחתוך 2 קולרבי לקוביות של 1 ס״מ
לחתוך 2 תפו״א לקוביות מזוגזגות של 1 ס״מ,
לחתוך 2 גזרים לחצאי טבעות בעובי 2 מ״מ,
לחתוך שורש פיטרוזיליה לטבעות של 3 מ״מ
לחתוך 2 בטטות בינוניות לקוביות מזוגזגות של 2 ס״מ,
לטגן 2 בצלים עד הזהבה פלוס,
להוסיף את הקולרבי תפו״א גזר ושורש הפטרוזיליה וכפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף את הציר להרתיח לבשל 30 דקות על אש בינונית עד חצי ריכוך הירקות,
להוסיף את הבטטה לבשל עד ריכוך הבטטות והירקות.
למלא את מרק ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>