קרפלך תפוא לחגי תישרי ברוטב בצל מקורמל וחרדל צמחוני,
להרתיח בסיר גדול מים עם כפית מלח הימלייה,
להוסיף חבילת קרפלך במילוי תפו״א קפואה(קנוייה),
להרתיח שנית ולאחר שהקרפלך צפים 4 דקות לסנן,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה כף חרדל,
לערבב על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הקרפלך המבושלים,
לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>