קרפלך תפוא לחגי תישרי ברוטב בצל מקורמל וחרדל צמחוני

קרפלך תפוא לחגי תישרי ברוטב בצל מקורמל וחרדל צמחוני,
להרתיח בסיר גדול מים עם כפית מלח הימלייה,
להוסיף חבילת קרפלך במילוי תפו״א קפואה(קנוייה),
להרתיח שנית ולאחר שהקרפלך צפים 4 דקות לסנן,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה כף חרדל,
לערבב על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את הקרפלך המבושלים,
לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול