לחם קמח טף וכוסמת ירוקה עם עשבי תיבול וגרעינים טבעוני ללא גלוטן,
להשרות ללילה 2 כוסות כוסמת ירוקה עם 2 כוסות מים,
לרסק לבלילה דקה(עם המים) במעבד מזון להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 2 כוסות קמח טף 150 ג״ר גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת כף עלי זעתר יבשים טחונים כפית תימין יבש טחון כף עירית יבשה קצוצה דקדק כף מלח הימלייה לערבב,
להוסיף כוס וחצי מים שקית אבקת אפייה 2 כפות חומץ תפוחים מזוג על אפקת האפייה לערבב לתערובת אחידה,
להכניס לשתי תבניות לחם (אנגליש קייק גדולות מצופות בנייר אפייה מרוסס בשמן,
לפזר מעל תערובת גרעינים חמנייה ודלעת ומעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות כ40 דקות,
לפרוס רק שהלחמים קרים ובתאבון.
(הריח של עשבי התיבול הופץ בכל הבית)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>