פרצל(ביגלה) בצק עלים ממולא בפירה תפוא זיתים ובצל מקורמל בציפוי תערובת תיבול לביגל אמריקאי צמחוני,
להפשיר לילה חבילת בצק עלים במקרר,
להכין תערובת ציפוי לביגל אמריקאי:
תערובת תבלינים אמריקאית מיוחדת לציפוי ביגל אמריקאי לחמים פוקצ'ות חלות לשבת ולחמניות טבעוני ללא גלוטן,להכניס לקערת ערבוב 4 כפות שומשום קלוי 4 כפות שומשום שחור 4 כפות שבבי בצל(לא מטוגן) 2 כפות שום גבישי 4 כפות פרג שלם 3 כפות מלח גס,לערבב לתערובת אחידה.
להכין פירה תפוא עם בצל מקורמל וזיתים בניחוח ראס אל השף הפשוט טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 2 ק״ג תפו״א מזני גורמא עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לסנן וליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה דקדק להוסיף 4 בצלים מקורמלים כפית מלח הימלייה 2 כוסות זיתים קצוצים דק לערבב לתערובת אחידה.
לפרוס את חבילת הבצק לחתוך לרוחב ל2 חצאים ולאורך ל2 רצועות,
לרדד כל רצועה לגודל 70 על 20 ס״מ,
להניח פס דק מהפירה לגלגל לגליל ליצור צורת ביגלה להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה לפזר מתערובת הציפוי לביגל אמריקאי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצאים 4 פרצלים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>