שוקיות כנפי עוף בתיבול מתקתק פיקנטי בתנור,
לקחת 1 ק״ג שוקיות כנפי עוף לנקות,
לערבב בקערת ערבוב 4 כפות שמן זית 3 כפית סילן 4 כפות רוטב צילי מתוק 2 כפות קטשופ,
להכניס את השוקיות לערבב לציפוי מלא להשרות 5 שעות במקרר,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לפזר מעל מעט מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>