מרק ירקות כתומים פיקנטי לחגי תשרי טבעוני ללא גלוטן,
לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים,
להוסיף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית ציל יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף דלורית חתוכה בסכין זיגזג לקוביות של 2 ס״מ
להוסיף 3 גזרים חתוכים בטבעות בעובי 2 מ״מ עם סכין זיגזג,
להוסיף 2 דלועים ערמונים בקוביות של 1 וחצי ס״מ,
לטגן בבצלים עם ערבוב 5 דקות,
להוסיף מים 2 ס״מ מעל הירקות להרתיח,
לבשל על אש קטנה עד ריכוך הגזר,
להוסיף 2 בטטות חתוכות עם סכין זיגזג בגודל 2 ס״מ,
לבשל עד רכות הבטטות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>