רוטב פלפלים פיקנטי לשקשוקה ופסטה טבעוני ללא גלוטן,
לחתוך 5 פלפלים אדומים לקוביות קטנות,
חצי מהכמות לרסק במעבד מזון דק בפולסים,
לטגן עד הזהבה פלוס 5 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה רבע כפית צילי יבש גרוס כפית שטוחה מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים ורסק הפלפלים לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה חצי שעה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>