ספגטי ברוטב פלפלים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

ספגטי ברוטב פלפלים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,
להכין רוטב פלפלים:לחתוך 5 פלפלים אדומים לקוביות קטנות,
חצי מהכמות לרסק במעבד מזון דק בפולסים,
לטגן עד הזהבה פלוס 5 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה רבע כפית צילי יבש גרוס כפית שטוחה מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים ורסק הפלפלים לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה חצי שעה.
לבשל חבילת ספגטי ללא גלוטן(קמח אורז ותירס)עד רכות לסנן,
להכניס לרוטב לערבב 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ