שקשוקה בסירות תפוא פיקנטית בטעם מדורה בתנור,
להכין רוטב שקשוקה איך שאוהבים(בצל פלפלים עגבניות פלפל חריף שום פפריקה פלפל שחור גרוס מלח מעט סוכר צילי יבש גרוס-כמובן אפשר להוריד מוצרים ואו להוסיף),
לבשל תפו״א ענקיים עם מעט מלח עד רכות(לבדוק עם קיסם) לצנן,
לרוקן סירה פנימית(להשאיר דופן ותחתית של חצי ס״מ),
(הפירה שיוצא מתאים למאפים ותבשילים ואו סתם כך)
למרוח מעט מעט שמן בפנים ומסביב,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
למלא 3/4 גובה עם הרוטב ולשבור ביצה פנימה,
להכניס לתנור חם על 150 מעלות לאפות עד הרכות הרצוייה (ביצה קשה ואו רכה)להוסיף מעט מעט מלח גס ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>